EN1090-1 certificaat voor TD Industry

Onlangs heeft TD Industry i.s.m. LASconsult en WeldingSynery het EN1090-1 certificaat behaald. Het bereik omvat constructieve stalen bouwproducten t/m uitvoeringsklasse 2. De fundatie van het FPC-systeem is nu gelegd voor het binnenkort opschalen naar uitvoeringsklasse 3. De lasmethode- en lasserskwalificaties evenals de VTw-training zijn verzorgd door Micha van Veen van WeldingSynergy.

Over TD Industry Helderheid en duidelijkheid in afspraken staan bij TD industry voorop. TD Industry is graag uw sparringspartner, geven professioneel advies en komen samen met u tot de juiste oplossingen. Zij weten precies welke mogelijkheden hun in huis hebben op basis van de productieprocessen en partners. Hierdoor komt TD Industry tot de beste oplossing voor uw bedrijf.

Eigen werkplaats TD Industry produceerd in een eigen werkplaats en dat maakt ze zeer flexibel. Hierdoor zijn zij zeer efficiënt en hebben korte doorlooptijden. De lijnen zijn kort en snel schakelen in bepaalde situaties is TD Industry niet vreemd.

Op locatie Demonteren, monteren en lassen zijn werkzaamheden welke TD Industry op locatie uitvoert. Alle werkzaamheden van begin tot het eind in één hand met als doel een tevreden klant.

Ondersteuning bij een stop Door de jarenlange ervaring met het meedraaien in diverse stops bij diverse bedrijven is TD Industry een betrouwbare partner die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben een eigen team van flensmonteurs en lassers die inzetbaar zijn voor uiteenlopende werkzaamheden tijdens een stop. Voor het coördineren van de stop beschikken zij over meerdere gedreven en vakbekwame voormannen.

Servicedienst Uw productieproces moet draaien en uw medewerkers moeten hun werk kunnen doen. Storingen en technische problemen moeten daarom in alle gevallen zo snel mogelijk worden verholpen. Hiervoor heeft TD Industry een onderhouds-, service- en storingsdienstdienst. De flexibele medewerkers van TD Industry kunnen u hierbij van dienst zijn. https://www.tdgroup.nl/