Geef jezelf de kans om te ontwikkelen met onze Schakelcursus MLT (sIWT)

Regelmatig kom ik in contact met lassers en voormannen die graag de ‘Schakelcursus MLT (sMLT)’ willen volgen. De motivatie en de tijd is vaak aanwezig, alleen is men wat (te) voorzichtig om aan de opleiding te beginnen. – Wiskunde, Elektrotechniek, Sterkteleer, wat nou als ik het niet red? Straks ben ik genoodzaakt de opleiding halverwege te staken terwijl de hele opleiding al wel vooraf betaald is. Dan blijf ik zitten met een studieschuld – . Wij willen graag iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen en proberen middels onze aanpak deze financiële drempel weg te nemen.

De opleiding bestaat uit 7 vakken en wordt in 2 keer door het NIL geëxamineerd. De eerste keer in januari voor de vakken Wiskunde en Elektrotechniek en de tweede keer in de maand mei voor de overige vakken. In september wordt gestart met module 1 ‘Wiskunde’ en ‘Elektrotechniek’. Na een studieperiode van 4 maanden (elke woensdagavond voor 4 uren per week) wordt de lesstof afgesloten met het eerste NIL-examen. Op het moment dat de uitslag van het examen bekend is, kan de keuze gemaakt worden om met module 2 te starten of niet. Doordat wij de opleidingskosten ook opgedeeld hebben, ontstaan er twee kansen;

  • De drempel om met de opleiding te starten wordt met de helft weggenomen. Je betaald immers alleen voor de eerste module;
  • Mocht je na het examen kiezen om toch niet door te gaan, dan kun je tegen jezelf zeggen dat je het in ieder geval geprobeerd hebt zonder een al te grote financiële investering!

Je betaald dus voor wat je volgt, wél zo eerlijk! LASconsult start op woensdagavond 9 september om 18:00 met de Schakelcursus MLT (ook wel Schakelcursus IWT genoemd). De klas zit al aardig vol dus meldt je snel aan. Dat kan digitaal via deze link AANMELDEN sMLT of bel mij even op 06-46253145. Dan maken we een afspraak om alles door te spreken.

Wist je dat je met het sMLT-diploma ook kunt starten met de IKT-2 opleiding?