Gratis cursus?!? Wie had dit gedacht!

Af en toe ontvang je een bericht waarvan je eerst denkt ‘wat bedoelen ze eigenlijk’? Later blijkt het een erkenning te zijn voor een cursus die we hebben ontwikkeld, die volgens anderen een waardevolle bijdrage levert aan de maatschappij!

Eind 2023 ontvingen wij bericht van OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) dat onze cursus ‘Computervaardig voor Lastechnici‘ geselecteerd is als onderdeel van het subsidieproject ‘Basisvaardigheden‘. Het doel van dit project is om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de sector te vergroten en te blijven stimuleren. Het is onderdeel van een subsidieproject en de activiteiten worden vergoed middels een subsidie van het Ministerie van SZW en aangevuld met een bijdrage vanuit OOM.

Wat houd dit nu in?

Dit houd in dat onze cursus ‘Computervaardig voor Lastechnici’ voor medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven GRATIS te volgen is! De regeling en aanmelding loopt volledig via het OOM. Dit is alles wat je er voor hoeft te doen om te kunnen deelnemen:

  1. Kies de cursus met BVH-code: Computervaardig voor lastechnici – BVH 207.921
  2. Download het OOM-aanmeldformulier, vul dit in en stuur het naar: projectbureau@oom.nl
  3. OOM neemt contact op om de aanmelding te bevestigen.

Heb je nog vragen over deze regeling? Neem dan contact op met het OOM via: projectbureau@oom.nl of 0172-521 553

Momenteel wordt de cursus landelijk aangeboden op vier locaties, namelijk Amsterdam, Apeldoorn, Breda en Heerenveen. Indien gewenst kunnen we de capaciteit uitbreiden of in-house cursussen organiseren.

Voor vragen over de cursusinhoud, raadpleeg de website www.computervaardig.nl. Indien er vragen zijn over de cursuslocaties of als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via opleiding@lasconsult.nl of via WhatsApp op 06-25293206 of telefonisch op 0513-210 211.