Gratis VTw NDO-procedure!

Ter promotie van onze VTw-2 cursussen bieden we tijdelijk een gratis officiële VTw-procedure aan bij elke VTw-2 inschrijving in het cursusjaar 2024! Een VTw-procedure is vereist wanneer het VTw-onderzoek reproduceerbaar moet zijn, maar zorgt ook voor een uniforme uitstraling van het visueel onderzoek binnen het bedrijf.

Opdrachtgevers geven vaak aanvullende eisen op voor het visueel lasonderzoek, zoals ook de ROK 2.0 (Rijkswaterstaat Richtlijnen Ontwerp Kunstwerken)!

“ROK-0349 Eistekst: Alle NDO, ook visuele inspectie, moet volgens geschreven procedure worden uitgevoerd (zie NEN-EN-ISO-17635). Deze procedures moeten zijn opgenomen in het lasplan (zieEN 1090-2:2018 paragraaf 7.2.2).”

De door LASconsult Opleidingen uitgegeven VTw-procedure is opgesteld door onze eigen VT-3 gecertificeerde NDO-deskundige en bevat naast de procedure tekst ook een standaard VTw-rapport welke voldoet aan alle voorschriften inclusief uw eigen bedrijfslogo!

NDOcert.nl

De VTw-procedure wordt net als de behaalde certificaten opgenomen in www.NDOcert.nl, hét registratiesysteem voor het bijhouden van NDO-certificaten en het opslaan van VTw-rapporten en attesten van gezichtsvermogen. Wel zo makkelijk!

Ook een VTw-procedure ontvangen?

Als uw medewerkers al VTw-2 gecertificeerd zijn en u alsnog een officiële VTw-procedure wilt ontvangen, neem dan contact met ons op! We staan klaar om met u samen te werken!