VT(w)-2 hercertificatie examendata Hobéon en DNV in 2022.

Voor zowel DNV als Hobéon SKO VT(w)-2 certificaathouders biedt LASconsult in 2022 de 10-jarige hercertificatie examens aan. Na het eerste examen is het certificaat 5 jaar geldig (1e geldigheidstermijn). Het certificaat kun je na 5 jaar met nog eens 5 jaar verlengen (2e geldigheidstermijn). Wil je na deze periode nog steeds gecertificeerd blijven, dan moet je een aanvraag voor hercertificatie indienen.

(Hoe je je certificaat geldig houdt in termijn 1 en 2 lees je HIER)

Hercertificatie

Na afloop van de tweede geldigheidstermijn, en iedere tien jaar daarna, kan je een aanvraag voor hercertificatie indienen. Als je wilt hercertificeren, dan moet je een hercertificatie-examen afleggen. Het hercertificatie-examen is gelijk aan het eerste praktijkexamen, je hoeft dus niet opnieuw een theorie-examen te doen. Het hercertificatie-examen bestaat uit een praktijkexamen en het schrijven van een werkinstructie voor een onderzoeker op niveau 1.

Opfrisdagen en Hercertificatie-examen

Bij LASconsult kan je in één of twee lesdagen voorbereiden op het hercertificatie-examen. Onder begeleiding van onze niveau 2 of 3 instructeur vijzel je je praktische vaardigheden op en oefen je in het schrijven van de werkinstructie. Vervolgens neem je de volgende dag deel aan het hercertificatie-examen. De examenmomenten staan in de opleidingskalender.

Aanmelden voor het hercertificatie examen kan via deze link: Aanmelden voor hercertificatie examen. Zodra je je aangemeld hebt nemen wij contact met jouw op of je ook wilt meedoen aan de opfrisdagen.

Voor tarieven en nadere informatie kun je contact opnemen via 0513 – 210 211 of via opleidingen@lasconsult.nl