Inschrijving voor IWI-opleiding geopend

Ook komend cursusseizoen 2022-2023 kunt u bij LASconsult deelnemen aan de IWI-opleiding. Omdat dit het laatste jaar is waarbij je rechtstreeks kunt instromen met een IWS, IWT of IWE diploma, starten wij vroeg met de inschrijving zodat kandidaten die hiervan willen profiteren zeker zijn van een opleidingsplek.

Het lesprogramma
Het volledige lesprogramma omvat 7 maanden (m.u.v. schoolvakanties) waarbij elke woensdagavond van 18:00 tot 21:30 les gegeven wordt. We starten woensdag 26 oktober 2022 en de laatste les is op woensdag 28 april 2023. De studiebelasting ligt rond de 5~6 uren per week. Dit is inclusief de klassikale lessen. Lees hier verder: IWI-opleiding uitgelicht

IWI in combinatie met NDO-certificaten
Vanaf komend cursusjaar bieden wij de mogelijkheid om naast je IWI-diploma NDO-certificaten te behalen. Omdat in de IWI-opleiding veel NDO-theorie behandeld wordt, zijn er een beperkt aantal aanvullende lessen noodzakelijk. De voordelen uiten zich niet alleen in tijdswinst, maar ook in cursuskosten. Er gelden gereduceerde tarieven voor iedere NDO-methode i.c.m. de IWI-opleiding.

Aanbieding voor het komende cursusseizoen 2022-2023
Indien je ervoor kiest om voor twee of meer NDO-methoden te willen certificeren, dan ontvang je 25% korting op het lesgeld van de tweede en derde NDO-cursus (deze korting komt bovenop het reeds gereduceerde cursustarief). Elke combinatie is hierin mogelijk:

  • VT en MT (25% korting op MT)
  • VT en PT (25% korting op PT)
  • MT en PT (25% korting op MT)
  • VT, MT en PT (25% korting op MT en PT)

Alle hierboven genoemde opleidingen vallen onder de subsidieregelingen van het OOM en a+o

Hier kun je aanmelden: Direct aanmelden IWI-opleiding