Opfrisdag VT(w) donderdag 16 juni

Weet jij nog welke drie acceptatiecriteria er zijn voor staal/aluminium en hoe je de beenlengte moet meten met een 3-schalen hoeklasmeter? Of welke procedure en normen je moet gebruik om een onderzoeksrapport op te stellen? Over een paar weken is er voor jouw een opfrisdag om je kennis weer op te vijzelen. Deze dag wordt 2x per jaar aangeboden en zal dit keer op donderdag 16 juni plaatsvinden.

Naast de ogentest en het behandelen van o.a. de norm EN-ISO 5817, is er een interessant ochtendprogramma samengesteld. Zo duiken we in de oppervlakte technieken Magnetisch onderzoek (MT) en Penetrant onderzoek (PT) en kun je ook zelf met een ultrasoon-set een las ‘schuiven’ of achter een flimleeskast Röntgenfilms beoordelen. Ook leg ik uit wat er nodig is om in eigen beheer MT- en PT-onderzoek te mogen uitvoeren.

Het programma:

Mocht je meer willen weten over de inhoud van het programma of heb je andere vragen, dan sta ik je graag te woord op 06-46 25 31 45. Een e-mail sturen mag naar degroot@lasconsult.nl

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar opleidingen@lasconsult.nl of door het invullen van het aanmeldformulier

De deelnamekosten bedragen € 275,- exclusief btw per kandidaat. Dit is inclusief al het lesmateriaal, de ogentest met verklaring, een deelnameverklaring, koffie, thee en lunch. Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk, daarom zijn er verschillende subsidiemogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Ik ondersteun je graag bij de aanvraag.

Graag verwelkom ik je op donderdag 16 juni!