Normenlandschap in de Lastechniek

Welkom bij onze workshop over het normenlandschap in de lastechniek! Deze workshop is bedoeld om u een diepgaand inzicht te geven in de complexe wereld van normen, regelgeving en standaarden die van toepassing zijn op de lastechniek. Of u nu een professional bent in de lastechniek, een lasinspecteur, een kwaliteitscontroleur of een technisch manager, deze workshop biedt u waardevolle kennis en praktische vaardigheden.

In de lastechniek is het essentieel om op de hoogte te zijn van de geldende normen en regelgeving. Deze normen waarborgen de veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van laswerkzaamheden, en spelen een cruciale rol bij het bevorderen van consistentie en uniformiteit in de industrie. Het normenlandschap in de lastechniek omvat een breed scala aan nationale en internationale normen, codes en richtlijnen die van invloed zijn op de materiaalkeuze, lasprocedures, inspectie en certificering.

Tijdens deze workshop zullen we dieper ingaan op de belangrijkste normen en regels in de lastechniek. We zullen de structuur en inhoud van deze normen verkennen, en u praktische richtlijnen geven voor het interpreteren en toepassen ervan. U leert hoe u kunt voldoen aan de vereisten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en prestaties, en hoe u effectief kunt omgaan met de uitdagingen en complexiteit van het normenlandschap.

Onze ervaren trainers zullen u begeleiden door middel van interactieve sessies, casestudies en praktijkvoorbeelden. U krijgt de mogelijkheid om uw kennis in de praktijk te brengen en vragen te stellen aan de experts op het gebied van normen in de lastechniek. Daarnaast zullen we ook de nieuwste ontwikkelingen en trends in de lastechniek bespreken, die van invloed kunnen zijn op het normenlandschap.

Of u nu uw kennis wilt bijwerken, uw vaardigheden wilt versterken of gewoon meer inzicht wilt krijgen in het normenlandschap in de lastechniek, deze workshop biedt u de tools en kennis die u nodig hebt. We kijken ernaar uit om samen met u deze boeiende en informatieve workshop te beleven. Schrijf u in en bereid u voor op een leerzame ervaring!

Lestijden: 9:00 – 13:00

  • Behandeling van CPR, PED en MD
  • Classificatie scheepsbouw/offshore
  • Lasnormen en specificaties
  • Materiaalspecificaties
  • Niet-destructief onderzoek