Opfriscursus Visueel (Las)Onderzoek

Om de kwaliteit van de visuele lasinspecties te kunnen borgen, verzorgt LASconsult jaarlijks meerdere opfriscursussen voor Visueel (Las) Onderzoekers. Met name wanneer u weinig inspecties op schrift vastgelegd, kan deze dag uitkomst bieden om het certificaat VT-2 / VTw-2 geldig te houden. Eén van de verlengingseisen is dat er gedocumenteerde historie van de door u uitgevoerde inspecties beschikbaar is. Ook blijven uw kennis en vaardigheden door het volgens van een opfriscursus up-to-date.

De opfriscursus start met een aantal informatieve onderwerpen. Zoals normwijzigingen, nieuwe procedures en veranderingen in wet- en regelgeving. ’s Middags na de lunch volgt het onderzoek van het gezichtsvermogen en het uitvoeren van een aantal inspecties op gelaste onderdelen. De rapportages welke opgesteld worden dienen vervolgens als bewijs voor de verlenging.

De opfriscursus kan ook bij u op locatie gegeven worden. Dit is met name interessant wanneer er grotere groepen medewerkers getraind moeten worden.

 

 

  • Jaarlijks onderzoek gezichtsvermogen
  • Behandelen normwijzigingen
  • Rapportages in database
  • Netwerkdag
  • Inclusief lunch

In de leaflet Opfriscursus VT(w) staat extra informatie. Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op.

Informatie aanvragen

Of bel: 06 46 25 31 45