Praktijkonderwijs IWT-opleiding i.s.m. ATK Lasopleidingen en Advies

Als verplicht onderdeel van de IWT-opleiding is het leren lassen met de lasprocessen 135 (CO2), 141 (TIG), 136 (Rutiel gevulde draad), 311 (Autogeen) en 111 (BMBE). Omdat ATK-Lasopleidingen & Advies dé specialist in Noord Nederland is in het verzorgen van handvaardigheidsopleidingen, lag de samenwerking al snel voor de hand.

Onlangs hebben Centrum voor Lastechniek en ATK Lasopleidingen & Advies een vestiging in Heerenveen naast LASconsult geopend aan De Ynfeart 7 gebouw 206. Hierdoor kan de cursist op één locatie zowel handvaardigheids- als lastheoretische- als NDO opleidingen volgen.

ATK Lasopleidingen & Advies is gespecialiseerd in het geven van lasopleidingen zowel praktijk als theorie. ATK een relatief kleine organisatie, maar daardoor zeer flexibel en staan voor u klaar met een enthousiast team en de nodige knowhow. Persoonlijke benadering is één van de kenmerken waar ATK zich mee onderscheidt. Met veel aandacht luisteren zij naar de wensen van hun klanten en zorgen ervoor dat deze wensen worden omgezet in resultaat gerichte oplossingen. Met deze basis wordt de fundatie gelegd voor een langdurige samenwerking. ATK Lasopleidingen & Advies gaat de uitdaging aan om uw lastechnische problemen op te lossen en de nieuwe generatie lassers op te leiden tot kundige vakmannen.