Start EWCP-B Lascoördinator 2022!

Vanaf donderdag 17 maart start bij LASconsult de NIL-opleiding EWCP-B lascoördinator weer. Nog steeds blijkt de opleiding erg in trek. Niet alleen bij bedrijven die staalconstructies onder de EN 1090 fabriceren, maar ook voor bedrijven die werkzaam zijn in bijvoorbeeld de tank- en apparatenbouw, machinebouw of scheepsbouw.

Vaak wordt gedacht dat de EWCP-opleiding zich alleen richt op lascoördinatie bij het lassen van staalconstructies, maar dat is niet terecht! Lascoördinatie in de meest brede zin van het woord wordt in de opleiding behandelend. Daarom is de opleiding EWCP-B toepasbaar bij alle bedrijven die zich met lastechniek bezig houden en de laskwaliteit willen borgen.

Indien je ook branche specifiek opgeleid wil worden, neem dan deel aan de PLUS-dagen. In twee extra lesdagen worden de ‘ins and outs’ per branche behandeld. Aan de volgende

PLUS-dagen kun je deelnemen;

  • het vervaardigen van aluminiumconstructies volgens de EN 1090-3:2019; óf
  • het vervaardigen van staal en aluminium scheepsbouw volgens binnenvaart en ‘Class Rules’; óf
  • het vervaardigen van staal en roestvaststaal leiding-, tank- en apparatenbouw volgens de machinerichtlijn en PED.

Een goed opgeleide lascoördinator maakt het verschil op de werkvloer!

Geïnteresseerd naar het lesrooster of de scholingskosten? Of heb je (nog) andere vragen? neem dan contact met ons op via opleidingen@lasconsult.nl of 0513 – 210 211.

Direct enthousiast geworden en wil je meer weten, klik dan HIER