Start IWI-opleiding woensdag 27 oktober

De laatste IWI-opleiding oude stijl gaat woensdag 27 oktober in Heerenveen van start!

IWI oude stijl?
Begin juli 2021 werd bekend dat de huidige IWI-opleidingsstructuur komt te vervallen. Hierover schreven wij dit nieuwsbericht. Wat voor de één een uitkomst is, blijkt voor de ander een nadeel. Wij bespreken graag de voor- en nadelen met u of dit het juiste moment is om in te stappen.

Nieuw; NDO-certificaten behalen d.m.v. de IWI opleiding
De inhoud van de IWI-opleiding bestaat voor een groot deel uit het opdoen van kennis over het niet-destructief onderzoek. De IWI lesstof komt nagenoeg overeen met de certificatie cursussen van de verschillende NDO-technieken. Hierdoor kun je na het volgen van aanvullende lessen ook je

NDO-certificaten voor de technieken VT-2, MT-2 en PT-2 bij ons behalen. De erkenning door Hobéon is voor de techniek VT-2 al 5 jaar aanwezig. Voor de technieken MT-2 en PT-2 is de aanvraag voor erkend opleider reeds ingediend.

Waarom de IWI-opleiding bij LASconsult volgen?
De inhoud van onze lessen weerspiegelen de hedendaagse praktijk. Door onze dagelijkse werkzaamheden in lascoördinatie, inspecties, NDO, opzetten van EN-ISO 3834-2 en andere kwaliteitsborgingsystemen, weten wij als geen ander wat er op dit moment in de industrie speelt.

Onze docenten opereren o.a. in de sectoren; Constructie, Entertainment, Rail, Maritiem, Petrochemie, Tank- en Apparatenbouw en nog vele andere. Hierdoor zijn onze lessen breed georiënteerd en spelen in op actuele ontwikkelingen in de markt.

Indien u deel wilt nemen aan deze editie kunt u zich tot de eerste lesdag aanmelden (Uitslag IWT examens volgt in week 42, 18-22 oktober). Houd bij late inschrijving er wel rekening mee dat uw lesboek pas na twee weken beschikbaar is.