Uitbreiding NDO-opleidingen in Heerenveen

Vandaag is de overeenkomst voor de erkenning als EN-ISO 9712 NDO-opleider tussen Hobéon SKO en LASconsult Opleidingen BV getekend. Dit houdt in dat u vanaf heden voor opleidingen en hercertificatie examens in het niet-destructief onderzoek ook in Heerenveen terecht kunt!

LASconsult is door deze erkenning de eerste NDO-opleider welke in het noorden van Nederland actief is (SKNDO opleidingsinstellingen). Met deze erkenning maken we een volgende stap om in het noorden van Nederland dé complete opleider in Lastechniek, NDO en Lasinspectie te worden.

De erkenning is verstrekt voor onderstaande de NDO-cursussen. Daarnaast kunt u ook voor de introductiecursussen Filmlezen (RI) en Ultrasoon onderzoek (UT) bij ons terecht.

De eerste cursussen staan al gepland! bekijk onze opleidingskalender wanneer u een VT(w), PT of MT cursus kunt volgen. Het combineren van cursussen is ook mogelijk en kan een besparing opleveren. Herhalende lesstof kan namelijk overgeslagen worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor onze IWI-cursisten van de Lasinspectie opleiding biedt deze erkenning de mogelijkheid om tijdens het IWI-lesprogramma tegen gereduceerd tarief erkende NDO-certificaten te behalen. Informeer naar de mogelijkheden voor de komende IWI-opleiding met startdatum 26 oktober 2022.